Γρηγοράκος: Ήθελε δημοσιότητα ο Θεοδωράκης γι’αυτό με κατηγορεί

«Ο γιατρός είναι αθώος»λέει για τις καταγγελίες του ΠΟΤΑΜΙΟΥ περί ρουσφετιών

Γρηγοράκος: Ήθελε δημοσιότητα ο Θεοδωράκης γι’αυτό με κατηγορεί

Την δική του απάντηση στις καταγγελίες του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για καλοκαιρινά ρουσφέτια υπουργών έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Λ.Γρηγοράκος, τον οποίο κατηγορεί το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη για την επαναφορά γιατρού ο οποίος είχε απολυθεί για πλαστογραφία από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

«Το θέμα το ξέρω πολύ καλά γιατί απασχολεί την δημοσιότητα από το 2009. Δεν πίστευα ποτέ ότι ένα κόμμα σαν το ΠΟΤΑΜΙ που θέλει να φαίνεται στην εξουσία με ένα διαφορετικό προφίλ, θα έμπαινε σε συγκρούσεις μικρογιατρών και μικροσυμφερόντων και θα αμφισβητούσε όλους τους θεσμούς της δικαιοσύνης, η οποία με ομόφωνες αποφάσεις τα τελευταία 4 χρόνια έχει αθωώσει τον γιατρό για οποιαδήποτε κατηγορία» είπε από την πλευρά του ο κ.Γρηγοράκος, ο οποίος εξήγησε πως συνάδελφοι του συγκεκριμένου γιατρού τον είχαν καταγγείλει στο παρελθόν για διάφορες ποινικές κολάσιμες παραλείψεις του 1982.

«Γνωρίζω τον γιατρό, αλλά είχα διακόψει τις σχέσεις μου αρχικά όταν έμαθα ότι κατηγορείται για πλαστά χαρτιά» συνέχισε ο κ.Γρηγοράκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega και τόνισε πως ο γιατρός έχει αθωωθεί ομόφωνα σε όλα τα επίπεδα.

«Έγινε έ��α παιχνίδι μεταξύ του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και άλλου κόμματος, επειδή ήθελαν λίγη δημοσιότητα. Όταν πήρα τον φάκελο του γιατρού ζήτησα περισσότερες διευκρινήσεις και η νομική υπηρεσία του υπουργείου μου απάντησε πως πρέπει να προχωρήσω στην επαναφορά του γιατρού διότι είχε αθωωθεί σε όλα τα δικαστήρια» τόνισε ο κ.Γρηγοράκος, κάνοντας λόγο για «αθλιότητα» .

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top