Δ.Καρύδης: Δεν υπάρχει κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου

Αιχμές για την στάση Παπανδρέου στο... γιουχάισμα του Βενιζέλου

Δ.Καρύδης: Δεν υπάρχει κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου

​Την ώρα που πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ρίχνουν με τις δηλώσεις τους και άλλο λάδι στην φωτιά για την σχέση Παπανδρέου-Βενιζέλου μετά τα προχθεσινά παρατράγουδα στο Ζάππειο, ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης προσπαθεί να...ρίξει τους τόνους ανήμερα των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν υπάρχει κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου», δήλωσε ο κ.Καρύδης στον Realfm και πρόσθεσε: «ο κ. Βενιζέλος σε όλη την πορεία των πραγμάτων και μέσα στην κρίση που το ΠΑΣΟΚ σήκωσε μόνο του, τουλάχιστον την πρώτη κρίσιμη περίοδο, όλο αυτό το βάρος για να μην πάμε στην άτακτη χρεοκοπία στήριξε όλη αυτ�� την προσπάθεια».

Ο κ.Καρύδης διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί διαγραφής του πρώην πρωθυπουργού από το κόμμα.

«Ο κ. Βενιζέλος έχει αποδείξει στην πορεία και ως επικεφαλής και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ότι δεν συμμερίζεται τέτοιου είδους λογικές. Επιθυμεί την πολιτική ενότητα του χώρου και πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει μέλλον αν πραγματικά μπορέσει να ανασυγκροτηθεί, να αναγεννηθεί και να μιλήσει στις ψυχές των πολιτών» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες εναντίον του κ. Βενιζέλου στο Ζάππειο, ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι έπρεπε να υπάρξει ισχυρή αντίδραση από τους διοργανωτές, δηλαδή από τον... κ.Παπανδρέου και τους στενούς του συνεργάτες, καθώς αυτή έφεραν την υπογραφή της εκδήλωσης.

«Έπρεπε να υπάρξει ισχυρή αντίδραση σε αυτόν τον πολιτικό κανιβαλισμό των κλακαδόρων. Αυτοί δεν μπορεί να έχουν σχέση με τη δημοκρατία και τη δημοκρατική παράταξη που παλεύει για να δημιουργήσει μία καλύτερη πορεία και στον πολιτικό μας χώρο, αλλά και στη χώρα μας γενικότερα. Και αυτή η εικόνα που εξεπέμφθη εκείνο το βράδυ ήταν μία εικόνα που πραγματικά τραυμάτισε τις ψυχές όλων των ανθρώπων που πιστεύουν στη δημοκρατία και πολύ περισσότερο των ανθρώπων που βρισκόντουσαν εκεί, διότι ήταν μία μικρή ομάδα αυτοί που τα έκαναν αυτά» τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top