Το κερασάκι στην τούρτα βάζει ο Γρηγοράκος:“Διαγράψτε τον Παπανδρέου”

Μεγαλώνει το χάσμα στο ΠΑΣΟΚ ανήμερα των γενεθλίων του κόμματος

Το κερασάκι στην τούρτα βάζει ο Γρηγοράκος:“Διαγράψτε τον Παπανδρέου”

​Βαραίνει το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ ανήμερα των γενεθλίων του κινήματος. Εκτός από τις κόντρες και τις αποδοκιμασίες των προηγούμενων ημερών, σήμερα το κερασάκι στην τούρτα "βάζει" ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος προτρέπει έμμεσα τον Ευάγγελο Βενιζέλο να διαγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου .

«Αυτή τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος ισορροπεί, είπε. Να τον καλέσει να πάρει θέση» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΙ ο στενός συνεργάτης του κ.Βενιζέλου

Σύμφωνα με τον κ. Γρηγοράκο, ο κ.Παπανδρέου «κάνει το πείραμα Κοππά το οποίο δεν έπιασε». Για όσους δεν θυμούνται, τον Απρίλιο του 2014 η κοινή εμφάνιση του Γ.Παπανδρέου με τον κ.Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μ.Κοππά είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων με τα σενάρια συνεργασίας των δύο αντρών τότε να δίνουν και να παίρνουν...

«Αν θέλει να κάνει κόμμα ας το κάνει με αυτούς εκεί πέρα που τον χειροκροτούν», πρόσθεσε με νόημα ο κ.Γρηγοράκος

Υποστήριξε επίσης πως όταν πήγε στην Κρήτη ως Υπουργός αυτοί που τον αποδοκίμαζαν ήταν οπαδοί του Παπανδρέου. Είναι οι ίδιοι, πρόσθεσε που το βράδυ φωνάζουν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το πρωί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Γρ��γοράκος, σχολιάζοντας την σημερινή απουσία του πρώην πρωθυπουργού από το Ζάππειο, κατηγόρησε τον κ.Παπανδρέου πως εγκατέλειψε το πλοίο και κάνει ταξίδια στο εξωτερικό.

«Δεν μπορείς, να μιλάς για την ενότητα του λαού από το εξωτερικό και όχι από το Ελληνικό κοινοβούλιο» τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top