Κουίκ από Θράκη: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν την τουρκική στα νηπιαγωγεία!

Καταγγελίες και για Προξενείο από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ

Κουίκ από Θράκη: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν την τουρκική στα νηπιαγωγεία!
Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Τέρενς Κουίκ στον απόηχο μάλιστα της απάντησής του στο ανοικτό ενδεχόμενο που άφησε ο Νίκος Παππάς για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ολοκληρώνοντας τη νέα περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κατήγγειλε ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον Ανδρέα Λοβέρδο να μπει η τούρκικη γλώσσα στα νηπιαγωγεία για τους Έλληνε μουσουλμάνους.

«Η τουρκική γλώσσα δεν θα μπει στα νηπιαγωγεία της Θράκης, όπως πιέζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ζήτησαν ΚΑΙ μπροστά μου από τον Υπουργό Παιδείας, προχθές εδώ στην Ξάνθη, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μουσουλμάνοι βουλευτές. Είναι αυτό που μεθοδεύει και το Προξενείο με τους δικούς του ντόπιους μηχανισμούς. Μετά την εδώ επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου και τις σαφείς απαντήσεις που έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Καλαντζής, στο θέμα μπήκε τελεία και παύλα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

Ο ίδιος, μάλιστα, μετέφερε και μια στιχομυθία που είχε ο ίδιος με μουσουλμάνους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ:

Κουίκ: Ποια είναι η μητρική γλώσσα;

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Φυσικά, η Τουρκική.

Κουίκ: Και γιατί πρέπει οι Πομάκοι, οι Έλληνες, οι τοξοβόλοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να μαθαίνουν τουρκικά, όταν, μάλιστα, όπως επίμονα ζητούν, ως δεύτερη γλώσσα θέλουν να μαθαίνουν τα πομακικά;

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Να κάνουμε δημοψήφισμα να δείτε; Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top