ΣΥΡΙΖΑ για Βαρδή: Το έργο του θα μας συνοδεύει πάντα

«Άφησε το στίγμα του στη μουσική και το ελληνικό τραγούδι»

ΣΥΡΙΖΑ για Βαρδή: Το έργο του θα μας συνοδεύει πάντα
«Σπάνιο άνθρωπο που άφησε το δικό του στίγμα στη μουσική και το ελληνικό τραγούδι» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αντώνη Βαρδή, στην ανακοίνωση-αντίο στον τραγουδοποιό που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα.

Η Κουμουνδούρου παραθέτει τα ονόματα ιερών τεράτων του ελληνικού πενταγράμμου με τους οποίους είχε συνεργαστεί ο εκλιπώνκαι υπογραμμίζει πως «η καλλιτεχνική παρουσία και το έργο του Αντώνη Βαρδή θα μας συνοδεύει για πάντα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Αποχαιρετάμε τον Αντώνη Βαρδή που έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από μακροχρόνιο αγώνα με τον καρκίνο. Ένας σπάνιος άνθρωπος που άφησε το δικό του στίγμα στη μουσική και το ελληνικό τραγούδι συνεργαζόμενος από τα πρώτα παιδικά του χρόνια με τους μεγάλους, δημιουργούς και εκτελεστές της ��ουσικής σκηνής:

Τσιτσάνη, Παπαϊωάννου, Ζαμπέτα, Ντάλια, Χιώτη και αργότερα μετά την ενηλικίωση του και αφού είχε προηγηθεί η δημιουργία του νεανικού συγκροτήματος των VIKINGS, με τους Νικολόπουλο, Σούκα, Πολυκανδριώτη, Μούτση, Σπανό, Κηλαηδόνη, Λοΐζο, Καρνέζη, Νταλάρα, Αλεξίου, Πάριο, Μητσιά, Μοσχολιού, Γαλάνη, Ξυλούρη και πολλούς άλλους ακόμα συνθέτες, τραγουδιστές και στιχουργούς.

Η καλλιτεχνική παρουσία και το έργο του Αντώνη Βαρδή θα μας συνοδεύει για πάντα
». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top