Ακούστε:Πρωτοφανείς αναστεναγμοί στη Βουλή για το μπούστο βουλευτίνας

Αναστατώθηκε ο αντρικός πληθυσμός με τα προσόντα της Μαρίας Σταυρινούδη Σόδη

Ακούστε:Πρωτοφανείς αναστεναγμοί στη Βουλή για το μπούστο βουλευτίνας

​Τα μάτια έξω πετάχτηκαν σε πολύ κόσμο στην Βουλή κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας της νέας βουλευτού της ΝΔ Μαρίας Σταυρινούδη-Σόδη.

Το "νέο αίμα" στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ με καταγωγή από την Χίο, κόλασε τον αντρικό πληθυσμό του κοινοβουλίου! Η μαύρη ψηλόμεση παντελόνα και το λευκό μπλουζάκι με το βαθύ ντεκολτέ της κ.Σόδη τόνιζε τις καμπύλες και το μπούστο της, αναδεικνύοντας και με το παραπάνω όλα τα σωματικά της προσόντα!

D4CC741E2E6EA89F24197A0511D910C9.jpg

Μάλιστα, με το που εμφανίστηκε μπροστά στον ιερέα η κ.Σοδή λίγο πριν ξεκινήσει η ορκωμοσία της, ακούστηκε, όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, μια αντρική φωνή να λέει αναστενάζοντας «Ωχ παναγία μου, ωχ παναγία μου και Χριστέ μου». Ίσως... λέμε ίσως, ο κύριος που αναστέναξε να ήταν ο προεδρεύων κ.Τραγάκης, καθώς το δικό του μικρόφωνο ήταν ανοιχτό!

tragakis.jpg

Η νησιώτισσα βουλευτής είναι η αντικαταστάτρια του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε για να ορκιστεί αντιπεριφερειάρχης Χίου.

sodi2.jpgsodi3.jpg

Η νέα βουλευτής της ΝΔ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χίο, σπούδασε αισθητική και φαρμακευτική, στην Θεσσαλονίκη και στο Παρίσι.

Από το 1992 διατηρεί στη Χίο ινστιτούτο αισθητικής, το οποίο αργότερα εξοπλίστηκε και με λέιζερ, ενώ αργότερα έγινε και πρότυπο κέντρο για την Ελλάδα καθώς οι θεραπείες εφαρμόζονταν με αγνά καλλυντικά από μαστίχα. To 2002 μαζί με τον φαρμακοποιό σύζυγό της Γιώργο Σόδη ανοίγουν το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στο Κολωνάκι και ακολουθούν πολλά άλλα. Μάλιστα η εταιρεία της έχει λάβει και Βραβείο Ευρεσιτεχνίας.

Στα φοιτητικά της χρόνια υπήρξε μέλος της ΔΑΠ, ενώ το «μικρόβιο» το κόλλησε από τον πεθερό της, πρώην βουλευτή ΝΔ και δήμαρχο Χίου Γιάννη Σόδη, του οποίου ήταν βοηθός.

ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top