Δεν φτουράνε μία ο Πίτ και η Τζολί μπροστά στον Αποστόλη και την Ζωή!

Χολυγουντιανές διαστάσεις παίρνει ο γάμος της Κωνσταντοπούλου!

Σε… κατάθλιψη έχει πέσει το ζεύγος Μπραντζελίνα μετά την ανακοίνωση του γάμου της Ζωής Κωνσταντοπούλου! Πριν καλά καλά προλάβουν οι νεόνυμφοι να χαρούν το μοναδικό γεγονός, ένα άλλο μυστήριο έρχεται να τους κλέψει την παράσταση! Πρόκειται για τον γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Αποστόλη Μαντή, που έχει γίνει πρώτο θέμα εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ!

Και μπορεί ο Μπράντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί να κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό την γαμήλια τελετή στο Παρίσι, ωστόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παντρεύεται και το διατυμπανίζει, βγάζοντας τα πάντα στην φόρα, ακόμη και το ακριβές βιογραφικό του μέλλοντα συζύγου της και με την βούλα της Κουμουνδούρου!

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγή περαιτέρω παραπληροφόρησης και παραφιλολογίας, διευκρινίζεται ότι ο κ. Απόστολος Μαντής είναι εν ενεργεία υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, εργάζεται στην ποντοπόρο ναυτιλία, και ουδεμία σχέση έχει ούτε είχε ποτέ με το πολιτικό γραφείο της βουλευτού ούτε και με το δικηγορικό της γραφείο» διευκρινίζουν οι συνεργάτες της κ.Κωνσταντοπούλου, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τον κ.Μαντή να λύνει και να δένει μέσα στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή.

Το ζευγάρι, που είναι 10 χρόνια μαζί δεν γνωρίστηκε σε κινηματογραφικά στούντιο, όπως έγινε με τον Πίτ και την Τζολί, αλλά στην Αιδηψό απ' όπου κατ��γεται ο γαμπρός αλλά και η μητέρα της κας Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου.

Η μελαχρινή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (στα μαλλιά, εδώ που τα λέμε μοιάζει πολύ με την Τζολί), έχει περάσει στα Λουτρά τα περισσότερα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας.




Όπως έχουμε ξαναγράψει στο star.gr, ο γάμος της κ.Κωνσταντοπούλου θα γίνει στην Αιδηψό, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων και θα ακολουθήσει δεξίωση στο παραλιακό κλαμπ Ριβιέρα (να και κάτι που θυμίζει Γαλλία), ενώ στην δημοσιότητα δόθηκε και το προσκλητήριο του ζευγαριού. Κουμπάροι θα είναι οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.


Σατό Μιραβάλ, Γαλλία Ριβιέρα, Αιδηψός

Μεταξύ των καλεσμένων που θα παρευρεθούν στο γάμο θα είναι και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ οι λεπτομέρειες του νυφικού, του γαμπριάτικου κουστουμιού και των δαχτυλιδιών θα μαθευτούν προφανώς όσο πλησιάζουμε προς την μεγάλη μέρα, αν κρίνουμε από τις επίσημες ανακοινώσεις που βγαίνουν για τον γαμπρό!