Με ντεκαπάζ και γοβές πήγαν στο Ζάππειο οι νύφες της οικογένειας Παπανδρέου

Η Άντα, η Μαριάνθη και η Αλεξία έκλεψαν την παράσταση

Με ντεκαπάζ και γοβές πήγαν στο Ζάππειο οι νύφες της οικογένειας Παπανδρέου

Η άφιξη τους στο Ζάππειο έκανε τις φωτογραφικές μηχανές να πάρουν φωτιά… με τα κουτσομπολιά συγχρόνως για την εμφάνιση τους να δίνουν και να παίρνουν. Ο λόγος για τις νύφες της Σοφίας Παπανδρέου, την Άντα, την Μαριάνθη και την Αλεξία, οι οποίες για ακόμη μια φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις με το προσωπικό στυλ τους η κάθε μία αλλά και για την διακριτική παρουσία τους δίπλα στους συζύγους τους.

xantho7.jpgxantho5.jpg

Η αεροναυπηγός Άντα Παπανδρέου και σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού φόρεσε ένα μαύρο αμάνικο φόρεμα, είχε τα ξανθά μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα, φορούσε γυαλιά οράσεως με κοκάλινο σκελετό σε χρώμα μελί και χαμηλές γόβες γνωστού οίκου. Η κ. Άντα Παπανδρέου ήταν πολύ απαλά μακιγιαρισμένη, σχεδόν άβαφη και συχνά δεν δίσταζε να δείχνει την αγάπη της στον πρώην πρωθυπουργό με αγκαλιές, παρά το ότι ήταν περικυκλωμένη από τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους.

xantho6.jpgxantho3.jpg

Η καλλίγραμμη δημοσιογράφος Μαριάνθη Αλεξίου, σύζυγος του Αντρίκου Παπανδρέου, επέλεξε μια φλοράλ φούστα κάτω από το γόνατο , την οποία συνδύασε με σκούρο μπεζ στενό αμάνικο πουκάμισο με διαφάνεια. Και εκείνη δεν είχε κάποιο επίσημο χτένισμα στα μαλλιά, ήταν ωστόσο πιο ξανθιά από ποτέ, μαυρισμένη και απίστευτα γυμνασμένη. Όσο για το μακιγιάζ της, ήταν ελαφρύ και καλοκαιρινό, με τα χαρακτηριστικά της ωστόσο να τονίζονται ανάλογα.

xantho2.jpg
Η Αλεξία Κληρονόμου, σύζυγος του Νίκου, φόρεσε όπως και η Άντα ένα ολόμαυρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα μακρύ κρεμαστό και κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη. Στα χέρια κρατούσε συνεχώς ένα εξαιρετικό cluch που έμοιαζε με δημιουργία γνωστού οίκου, ενώ οι ελαφριές μπούκλες στα κατάξανθα μαλλιά της συμπλήρωναν αρμονικά το όλο look .

xantho4.jpgxantho8.jpg

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top