ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ:Την γλιτώνουν όλοι για 1 χρόνο-Και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι

Ο Γιακουμάτος για όλες τις πολιτικές και τις οικονομικές εξελίξεις

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ:Την γλιτώνουν όλοι για 1 χρόνο-Και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι

​Χωρίς κριτήρια θα δίνεται η παράταση ενός χρόνου για την πρώτη κατοικία. Αυτό διαβεβαίωσε το πρωί της Δευτέρας ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, τονίζοντας ότι αυτό θα ισχύει για όλους ανεξαιρέτως.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ.Γιακουμάτος αναφέρθηκε και στις επικείμενες διαπραγματεύσεις της ελληνικής αποστολής με τους δανειστές μας, που ξεκινούν αύριο στο Παρίσι. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης επισήμανε ότι ανάμεσα στις ελληνικές απαιτήσεις είναι «η μείωση των φορολογικών συντελεστών, οι 100 δόσεις και η μείωση του φόρου πετρελαίου».

«Όσοι πάνε στο Παρίσι, πάνε για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της χώρας» τόνισε ο κ.Γιακουμάτος, διευκρινίζοντας πως πάντα υπάρχει η πιθανότητα να «λειτουργήσουμε μονομερώς».

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης έθεσε και τη δική του πρόταση σχετικά με τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, το οποίο υποστηρίζει ότι πρέπει να «κατανεμηθεί στοχευμένα σε ειδικές κατηγορίες ανθρώπων, όπως για παράδειγμα να γίνει επιστροφή του Δώρου του Πάσχα στους συνταξιούχους κάτω των 1000 ευρώ».

Αναφερόμενος στην ακρίβεια γενικά και ειδικά για την τιμή του γάλακτος σημείωσε ότι θα γίνουν ανακοινώσεις , από τον ίδιο, «αμέσως μετά την ΔΕΘ».

Σε ερώτηση για τα σενάρια και την ονοματολόγια γύρω από τον επόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ.Γιακουμάτος εκτίμησε πως «η κυβέρνηση θα ξαναβγάλει πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ξαναβγεί» .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top