Το... ρουσφέτι πάει σύννεφο: Άλλα δύο ξαδέλφια βόλεψε ο Μιχαλολιάκος

Όλη η… "φαμίλια" λαμβάνει από κρατικούς πόρους πάνω από 25.000 ευρώ!

Το... ρουσφέτι πάει σύννεφο: Άλλα δύο ξαδέλφια βόλεψε ο Μιχαλολιάκος

Δίνουν και παίρνουν τα… ρουσφέτια του Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος βολεύει το… σόι του στη Βουλή, την Ευρωβουλή και το κόμμα! Ούτε γραφείο ευρέσεως εργασίας να ήταν!

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr πριν από λίγο καιρό, ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χ.Α είχε «τακτοποιήσει» πέντε δικά του παιδιά.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέα στοιχεία που ήρθαν στο «φως» ακόμη δύο συγγενείς του Νίκου Μιχαλολιάκου έχουν βρει… θέση και μάλιστα στη Χρυσή Αυγή!

Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό Μιχαήλ Μιχαλόλια και τον δημοτικό υπάλληλο Αθανάσιο Μιχαλόλια, που είναι και οι δύο πρώτοι εξάδελφοι του αρχηγού. Με την είσοδο της ΧΑ στη Βουλή, άφησαν τις θέσεις τους στο 89ο Δημοτικό Σχολείο στον Νέο Κόσμο ο πρώτος και στη Διεύθυνση Πρασίνου και Κηποτεχνίας του Δήμου Αθηναίων ο δεύτερος και έπιασαν δουλειά στον κομματικό μηχανισμό του ξαλέλφου τους.

Το ποσό που λαμβάνει το μήνα η… "φαμίλια" Μιχαλολιάκου από κρατικούς πόρους ξεπερνάει τα 25.000 ευρώ!

Σημειώνεται ότι δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτό ούτε οι μισθοί των υπολοίπων βουλευτών (ούτε καν του «γαμπρού» της οικογένειας Αρτέμη Ματθαιόπουλου), ούτε εκείνοι των κουμπάρων, των αδελφών και των φίλων…

Xάσαμε το μέτρημα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top