Διώχνουν τον Νικολόπουλο:"Πάρε πίσω τα περί πουστ@ριου και παραιτήσου"

Σκληρή ανακοίνωση απ'τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές

Την πόρτα της εξόδου από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών δείχνουν στο Νίκο Νικολόπουλο, οι συνάδελφοι του μετά τις απαράδεκτες, προκλητικές και ρατσιστικές -όπως τις χαρακτηρίζουν- δηλώσεις του τελευταίου σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπέτελ, τις οποίες μάλιστα και καταδικάζουν απερίφραστα.

Με ανακοίνωση τους οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί βουλευτές ζήτησαν την παραίτησή του Νίκου Νικολόπουλου από την κοινοβουλευτική τους ομάδα, καλώντας μάλιστα τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος να ανακαλέσει.

Η ανακοίνωση

«Οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές καταδικάζουμε απερίφραστα τις απαράδεκτες, προκλητικές, ρατσιστικές δηλώσεις του μέλους της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σε βάρος του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και δηλώνουμε ότι τόσο το περιεχόμενο όσο και το ύφος αυτού του λόγου βρίσκονται στον αντίποδα της δικής μας ιδεολογικής και πολιτικής αντίληψης.

Καλούμε το Βουλευτή, έστω και τώρα, να ανακαλέσει αλλά και να υποβάλει την παραίτησή του στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, στην οποία θεωρούμε ότι πλέον δεν έχει καμία θέση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top