Πο*σταριού, η συνέχεια: Έστειλε επιστολή στον Μπέτελ ο Νικολόπουλος

Τον καλεί στην Αθήνα για να συμμετέχει σε δημόσιο διάλογο

Πο*σταριού, η συνέχεια: Έστειλε επιστολή στον Μπέτελ ο Νικολόπουλος
Επιστολή στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου με την οποία τον καλεί να έρθει στην Αθήνα έστειλε ο Νίκος Νικολόπουλος, στην… τρίτη πράξη του έργου με το tweet που χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου «πο*σταριό».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, θέτει μια σειρά ερωτημάτων στον Ξαβιέ Μπέτελ και τον προσκαλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Παράλληλα, ο κ. Νικολόπουλός απαντά στον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα που τον χαρακτήρισε «ψεκασμένο», λέγοντας: «Ο κ. Κούρκουλας δεν αυτοδιορίσθηκε υφυπουργός Εξωτερικών. Διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και, μέσω του κ. Κούρκουλα θα μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς, εάν παραμένει προσηλωμένος στο τρίπτυχο του Έθνους. Και επίσης εάν θεωρεί ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, μαζί και όλα τα Χριστιανοδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης, που πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να γίνει νόμος του κράτους ο γάμος των ομοφύλων, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όσα ακόμη διαστροφικά νομοθετούνται σε κράτη Ευρώπης, είμαστε “ψεκασμένοι”». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top