Λαζαρίδης: Παλεύουμε για να βρεθεί λύση για τον ΕΝΦΙΑ

«Έχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε» δηλώνει σχετικά με το αρχικό χάος

Λαζαρίδης: Παλεύουμε για να βρεθεί λύση για τον ΕΝΦΙΑ
Τη διαβεβαίωση ότι γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί λύση για τα ξενοίκιαστα ακίνητα παρείχε ο βουλευτής της ΝΔ και σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης μιλώντας στο Mega για τον ΕΝΦΙΑ.

«Παλεύουμε για να βρεθεί λύση στον ΕΝΦΙΑ και για τα ανοίκιαστα ακίνητα. Έχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε για ό,τι έγινε, αλλά προέχουν οι διορθώσεις του φόρου οι οποίες θα κατατεθούν την άλλη εβδομάδα στη Βουλή γιατί έχουν βρεθεί ακόμη δυο τρία πράγματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας δηλώνοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση μέχρι πρότινος αμφισβητούσε ότι θα βρεθεί η πλειοψηφία των 151 βουλευτών, ενώ τώρα «μιλά για πλειοψηφία 180 βουλευτών» και εκτίμησε ότι είναι αρκετά πιθανό να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Τέλος, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης στο Παρίσι, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε ότι «πάμε για να πετύχουμε πράγματα, όχι για να μας ελεήσει ο Μεγαλοδύναμος». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top