Τι συμβαίνει με την Τόνια Σωτηροπούλου και τον υπουργό Βασίλη Κικίλια; (ΦΩΤΟ)

Το κορίτσι του James Bond στα "λημέρια" της ΕΛ.ΑΣ μέσω Twitter

Τι συμβαίνει με την Τόνια Σωτηροπούλου και τον υπουργό Βασίλη Κικίλια; (ΦΩΤΟ)

​Η Τόνια Σωτηρ��πούλου γνωστή και ως «το κορίτσι του James Bond» άφησε για λίγο στην άκρη τις ταινίες, τις πασαρέλες και τα… έντονα κόκκινα κραγιόν, τα οποία συνηθίζει σε επίσημες και μη εμφανίσεις της και ασχολήθηκε με…. τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια!

050814170955_5301.jpga255dcceb42483737cb99872d8367cf0_XL.jpg

Και αν αναρωτιέστε τι δουλειά έχει το πρώην κορίτσι του πανελίστα και μοντέλου Δημήτρη Αλεξάνδρου με κοτζάμ υπουργό, ένα μήνυμα της ηθοποιού στο twitter τα αποκαλύπτει όλα!

56C48DC78BC2DB62FAB916A5E37898.jpgalexandrou-sotiropoulou.jpg


Δεν είναι πως το κορίτσι θέλει να εργαστεί ως πράκτορας για χάρη της ΕΛ.ΑΣ, ούτε ότι έχει παράπονα από τους αστυνομικούς του Κικίλια, απλώς ήθελε να εκφράσει την ικανοποίηση της στον υπουργό Δημόσιας Τάξης για την αυστηροποίηση των ποινών σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώων

«Ποινές φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών και βαρύτατα πρόστιμα για όσους κακοποιούν ζώα ζητά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας" hats off! Ευχαριστούμε ! Brilliant news! #respect» έγραψε η ηθοποιός ανεβάζοντας μάλιστα και μία φωτογραφία του υπουργού στον λογαριασμό της στο Instagram.

tonia.jpg

Και το θέμα δεν σταμάτησε εκεί! Στην συνέχεια και ο κ. Κικίλιας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter την ανάρτηση της Σωτηροπούλου!

tonia2pg.jpg

Μετά από αυτή την παρέμβαση-κόλαφο του μοντέλου η οποία βρήκε μάλιστα και άμεση ανταπόκριση από τον κ.Κικίλια, οι ζωόφιλοι θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι …!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top