Βενιζέλος σε Σημίτη-Παπανδρέου: Ελάτε στο Ζάππειο για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ

Απέστειλε προσωπικό email στους πρώην πρωθυπουργούς

Βενιζέλος σε Σημίτη-Παπανδρέου: Ελάτε στο Ζάππειο για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ
Μέσω προσωπικού email απηύθυνε πρόσκληση στους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου για να συμμετέχουν στην εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη την ερχόμενη Τετάρτη στο Ζάππειο, για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την Μεταπολίτευση και από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε στους προκατόχους του με θερμό και ενωτικό τόνο, δείχνοντας ότι θεωρεί αυτονόητη την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Ο Κώστας Σημίτης δεν έχει απαντήσει, ωστόσο ο Γιώργος Παπανδρέου από προχθές έχει ενημερώσει πως στις 3 Σεπτεμβρίου «θα λείπει δυστυχώς στο Λονδίνο», για μια ακόμη ομιλία του σε σχέ��η με την οικονομική κρίση. Όπως είναι γνωστό, ο κ. Παπανδρέου διοργανώνει και δική του εκδήλωση την 1η Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο έκθεσης με θέμα «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» από το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν παραλείπουν να αφήσουν αιχμές εκφράζοντας έκπληξη και απορία για τον τρόπο που προσεκλήθη ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη εκδήλωση του κ. Παπανδρέου μιλώντας για κάποιον που άφησε στο θυρωρείο του ΥΠΕΞ έναν φάκελο… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top