Οι αλλαγές στο Δημόσιο στην συνάντηση Μητσοτάκη - Θεοδωράκη

Πήγε στο υπουργείο το «Ποτάμι»

​Περίπου μιάμιση ώρα διήρκησε η συνάντηση του προέδρου του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα θέματα του υπουργείου, όπως οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στον δημόσιο τομέα και οι σχετικές δεσμεύσεις της χώρας απέναντι στους δανειστές.

«Οι δυνάμεις της μεταρρύθμισης στη χώρα πρέπει να αθροίζονται», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «θα υπάρξουν και στο μέλλον σημεία σύγκλισης και συνεννόησης, πάντα με γνώμονα ένα Δημόσιο το οποίο θα είναι καλύτερο, αποτελεσματικότερο, πιο αξιοκρατικό και κυρίως ένα Δημόσιο που θα σέβεται τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη».

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε: «υπάρχει το "Ποτάμι" που φωνάζει για τα προβλήματα που δεν λύνονται και για τα λάθη της κυβέρνησης, αλλά υπάρχει και το Ποτάμι που ακούει. Αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε ένα επεισόδιο από το Ποτάμι που ακούει. Έχω σκοπό να επισκεφθώ όλα τα σημαντικά υπουργεία, να μιλήσω με ανθρώπους που διαχειρίζονται σημαντικά θέματα στην κυβέρνηση, να δούμε τι συμβαίνει. Συζητήσαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα θέματα του Δημοσίου. Διαφωνήσαμε, συμφωνήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, γιατί θέλουμε στις 21 Σεπτέμβρη να είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια σοβαρή πρόταση στην ελληνική κοινωνία για το πώς μπορούν να λυθούν τα προβλήματά της».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπ��ιτα από αίτημα που διατύπωσε το «Ποτάμι» για ενημέρωση σχετικά με θέματα δημόσιας διοίκησης και σχέσεων κράτους - πολίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top