Παναγιωτόπουλος: Να ξεκαθαρίσει το θέμα του Προέδρου μέχρι το Νοέμβριο

Αποτιμά θετικά μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη

Παναγιωτόπουλος: Να ξεκαθαρίσει το θέμα του Προέδρου μέχρι το Νοέμβριο
Να δεσμευθούν οι πολιτικές δυνάμεις μέχρι το τέλος του έτους για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρότεινε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η παρούσα βουλή μπορεί να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ωστόσο, θεωρώ πως είναι άκρως απαραίτητο να μην επικρεμάται αυτή η εκκρεμότητα πάνω από τα κεφάλια όλων μας μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Το θέμα αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί και να δεσμευτούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο το αργότερο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου τι ακριβώς πρόκειται να γίνει για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Θεωρώ σε κάθ�� περίπτωση άμεσα αναγκαίο οι όλες αυτές διαδικασίες και η θέση του καθενός να έχει ξεκαθαρίσει πριν από το τέλος του 2014» δήλωσε μιλώντας στον Real FM.

O ίδιος, αναφερόμενος στον Φώτη Κουβέλη, το όνομα του οποίου επανήλθε στο προσκήνιο, έκανε λόγο για πρόσωπο που «θα μπορούσε να συγκεντρώσει την ευρεία πολιτική πλειοψηφία και να δώσει στη χώρα τη δημιουργική διέξοδο ασφάλειας και σταθερότητας αποφεύγοντας το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στην κάλπη».

Τέλος, αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι «έχει κάνει τεράστια ζημιά ο τρόπος εφαρμογής του», υποστηρίζοντας ότι «όλοι οι βουλευτές είμαστε στα κεραμίδια». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top