Α��οικτός στον διάλογο ο Χ. Αθανασίου για το αντιρατσιστικό

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρουν πηγές μέσα από το υπουργείο

Ανοικτός στον διάλογο ο Χ. Αθανασίου για το αντιρατσιστικό

«​Διαβάστε πρώτα και μετά σχολιάστε για το αντιρατσιστικό»: Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ακόμα και μέσα στη ΝΔ στέλνουν πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης με αφορμή όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Με μια σαφή διατύπωση «σκόπιμο είναι πριν να εκφρασθούν απόψεις και θέσεις επί των διατάξεων του νομοσχεδίου, να μελετηθούν όλα τα άρθρα του με την δέουσα προσοχή», οι πηγές αυτές εκφράσουν αφενός δυσαρέσκεια για τις διαρροές πως ήταν προσχηματική ουσιαστικά η αναβολή συζήτησης του νομοσχεδίου που είχε αρχικά προσδιοριστεί για τις 26 Αυγούστου και αφετέρου για τις θέσεις που διατυπώνονται από όλες τις πλευρές.

Γι’ αυτό σημειώνουν πως η διατύπωση θέσεων επί του περιεχομένου του νομοσχεδίου δεν πρέπει να βασίζεται σε ακούσματα ή προφορική μεταφορά του περιεχομένου του, αλλά να γίνεται μετά από ενδελεχή μελέτη όλων των άρθρων του επίμαχου νομοσχεδίου.

Επισήμαναν δε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου είναι ανοικτός στον διάλογο μέχρι και την (αλλά και στη διάρκεια αυτής) ημέρα συζήτησης του επίμαχου νομοσχεδίου στην Βουλή, και πως ο υπουργός μελετά τις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top