Καρατζαφέρης: Δεν γυρίζω, αλλά μπορώ να συστρατευτώ με τη Ν.Δ.

«Στόχος να μην παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα», δηλώνει

Καρατζαφέρης: Δεν γυρίζω, αλλά μπορώ να συστρατευτώ με τη Ν.Δ.

​Έτοιμος να συμμετάσχει σε κινήσεις για αλλαγή πολιτικής με στόχο να μην παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις εκλογές, εμφανίζεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης, δηλώνοντας, παράλληλα, ότι δεν επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία.

Σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διαψεύδει τα σενάρια επιστροφής του στη Ν.Δ., τονίζοντας πως δεν υπάρχουν παρασκηνιακές συζητήσεις: «καμία τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. Το έχω ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους. Δεν ωφελεί κανέναν» λέει χαρακτηριστικά.

«Πρέπει, πρώτον, να φρενάρουμε τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με μια εντελώς διαφορετική πολιτική και δεύτερον η παράταξη, που έχει δώσει εξετάσεις από το τέλος του πολέμου μέχρι και σήμερα, ότι μπορεί να ασκήσει μια άλλη πολιτική, πιο πατριωτική, πιο εθνική, πιο αποδοτική, να πείσει ξανά τον ελληνικό λαό. Στην κατεύθυνση αυτή εάν και οι υπόλοιποι του χώρου έχουν καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα, δηλώνω παρών», αναφέρει επίσης ο κ. Καρατζαφέρης, επισημαίοντας τον προβληματισμό του για το αν, όπως τονίζει, θα έχει τον πρώτο ρόλο η Αριστερά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top