Συγχαρητήρια έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς σε αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια

Διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στο Σουόνσι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στη Νιαντζίνγκ

​Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε σε Έλληνες αθλητές που διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στο Σουόνσι, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στη Νιαντζίνγκ.

Η πρώτη επιστολή είχε ως αποδέκτες τους Γιώργο Κωστάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν κατηγορίας Τ47, Χρήστο Κουτούλια για την κατάκτηση του χάλκινου μετ��λλίου στην ίδια κατηγορία και Στράτο Νικολαΐδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη σφαίρα (F20), στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ στο Σουόνσι.

«Θερμά συγχαρητήρια για τις σπουδαίες σας διακρίσεις, που εμπνέουν όλους τους Έλληνες. Οι άξιες θαυμασμού επιτυχίες σας και η σκληρή σας δουλειά αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς», τονίζεται στο τηλεγράφημα του πρωθυπουργού.

Ένα δεύτερο συγχαρητήριο τηλεγράφημα απεστάλη στους Έλληνες αθλητές Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο μονό σκιφ στην κωπηλασία και Χρήστο Αποστόλου για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην κολύμβηση στο ύπτιο 50μ., στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Νιαντζίνγκ.

«Συγχαρητήρια ��ια τις μεγάλες σας επιτυχίες. Αποδεικνύετε πως το μέλλον του αθλητισμού της Πατρίδας μας διαγράφεται λαμπρό. Με τις σημαντικές διακρίσεις σας χαρίζετε δύναμη κι ελπίδα σε όλους μας. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να συνεχίσετε δυναμικά στο δρόμο της δόξας», αναφέρει το δεύτερο τηλεγράφημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top