Βούλτεψη: «ο Τσίπρας προσπαθεί να εξαπατήσει τους αγρότες»

Σκληρή απάντηση μετά τις δηλώσεις του για τους ροδακινοπαραγωγούς

Βούλτεψη: «ο Τσίπρας προσπαθεί να εξαπατήσει τους αγρότες»

​Για συνειδητή προσπάθεια εξαπάτησης των αγροτών κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα η κυβερνητική εκπρόσωπος, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα έπειτα από τη συνάντηση που είχε με την Επιτροπή Παραγωγών Ημαθίας και Πέλλας.

«Σε μια έκρηξη λαϊκισμού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης -που όποτε τον συμφέρει διακηρύσσει ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρώπη και στο ευρώ- φόρεσε το αντιευρωπαϊκό προσωπείο του και κατήγγειλε την ελληνική κυβέρνηση για τις ευρωπαϊκές επιλογές της», ανέφερε η κα. Βούλτεψη και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «αποπειράθηκε να παραπλανήσει τους αγρότες μας, μιλώντας για “ψίχουλα” και αποκρύπτοντας την ευρωπαϊκή πραγματικότητα από την οποία μόνο οφέλη αποκομίζουν».

Θυμίζουμε πως, μετά την συνάντησή του με τους παραγωγούς, ο κ. Τσίπρας επέρριψε ευθύνες στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο για την «καταστροφική για τα ελληνικά συμφέροντα κρίση» όσον αφορά στις εμπορικές σχέσεις με τη Ρωσία και ζήτησε η Ελλάδα να διαχωρίσει τη θέση της «από την ανόητη και ανέξοδη λογική των κυρώσεων» της Ε.Ε..

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top