Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα τ��υ ΠΑΣΟΚ ο Α. Λοβέρδος

«Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου», είπε

Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Α. Λοβέρδος

​«Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επιστρέψω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Παιδείας, Α. Λοβέρδος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο κ. Λοβέρδος, υπενθύμισε ότι η αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ έγινε με διαγραφή, την οποία απέδωσε στις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την εποχή, αποκάλυψε όμως ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλο.

Ο υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε επίσης και στο καυτό θέμα των αιώνιων φοιτητών, ξεκαθαρίζοντας ότι στις 31 Αυγούστου θα διαγραφούν όλοι.

«Θα εφαρμοστεί, όχι γιατί είμαστε νομικιστές, αλλά γιατί έχει δοθεί ο κατάλληλος χρόνος», είπε ο κ. Λοβέρδος και σημείωσε ότι ο λόγος γίνεται για φοιτητές 4ετούς ή 5ετούς κύκλου σπουδών που μπήκαν στα πανεπιστήμια το 2002 ή το 2003.

Ο κ. Λοβέρδος έκρουσε επίσης τον κώδωνα του κινδύνου για τα κενά που πιθανόν θα προκύψουν από τη νέα σχολική χρονιά, λόγω των συνταξιοδοτήσεων, επαναφέροντας το θέμα αλλαγής της αναλογίας 1 προς 10.

«Αν φύγουμε από την αναλογία 1 προς 10, οι εξετάσεις ΑΣΕΠ είναι μονόδρομος», είπε.

Τέλος ο υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε και στο ζήτημα των μετεγγραφών τονίζοντας ότι γίνεται προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο.

«Είμαστε σε συνεχή διαβούλευση με τα ιδρύματα για να βρούμε λύση», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top