Γ. Ορφανός: «Η πυροσβεστική βρίσκεται σε εγρήγορση»

Συνάντηση με τον διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας

​Συνάντηση με τον διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, αντιπύραρχο Χρύσανθο Αθανασόπουλο είχε την Τρίτη ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Στο επίκεντρο της συνάντησης αυτής βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πυροσβεστική υπηρεσία, με τον υπουργό να τονίζει το σημαντικό ρόλο που παίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην πρόληψη των δασικών πυρκαγιών.

«Ευτυχώς, μέχρι τώρα τα πράγματα πηγαίνουν καλά από πλευράς πυρκαγιών. Το πυροσβεστικό σώμα είναι σε εγρήγορση και στην Κεντρική Μακεδονία έχει ικανοποιητική διάρθρωση. Βέβαια, πάντα υπάρχουν ανάγκες, χρειάζεται να υπάρχει προσωπικό και συγχρόνως εκείνο το οποίο επιδιώκουμε είναι τα όποια προβλήματα υπάρχουν, να τα ελαχιστοποιήσουμε», τόνισε ο κ. Ορφανός.

Ο κ. Αθανασόπουλος πάλι, υπογράμμισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον αφορά κυρίως στον μηχανολογικό εξοπλισμό και ζήτησε την συνδρομή του υπουργού, ώστε να επιλυθούν.

«Ο κ. Ορφανός μας υποσχέθηκε ότι θα μας βοηθήσει και ευχόμαστε μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου, όλα να κυλήσουν ομαλά», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top