Συνάντηση με ΔΗΜΑΡ η «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα»

Για την Κεντροαριστερά

Και μαζί με την «Ελιά» αλλά και χώρια από το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι θέλει να συνεχίσει να πορεύεται η «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» του Ανδρέα Λοβ��ρδου.

Αντιπροσωπεία της συγκεκριμένα συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του κόμματος του Φώτη Κουβέλη για την Κεντροαριστερά. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση, στη συνάντηση «οι αντιπροσωπείες των δύο κομμάτων συμφώνησαν ότι ο διάλογος ανάμεσα στις προοδευτικές δ��νάμεις είναι απαραίτητος, θα πρέπει να συνεχισθεί και να στηρίζεται σε συγκεκριμένες πολιτικές και προτεραιότητες, η εφαρμογή των οποίων θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση με κοινωνική συνοχή, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και α��ιαπραγμάτευτη την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

Εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ στη συνάντηση συμμετείχαν οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Στέφανος Μανίκας και από τη Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα οι Χρήστος Αηδόνης, Δημήτρης Τσιρώνης, Ευθύμιος Καρδάρας και Δημήτρης Δόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top