Κυβ��ρνηση: επιβεβαίωση της αξιοπιστίας της Ελλάδας η συνάντηση στο Παρίσι

ΣΥΡΙΖΑ: «Επικοινωνιακό τρικ»

Η συνάντηση των Παρισίων ασφαλώς δεν υποκαθιστά την πλήρη αξιολόγηση της τρόικας, ωστόσο ο καθένας καταλαβαίνει πως αποτελεί απόδειξη ότι η χώρα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία της έναντι των θεσμικών της εταίρων, διαμηνύουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, ύστερα από την επιβεβαίωση τελικά και από την πλευρά της Κομισιόν ότι θα υπάρξει συνάντηση με την τρόικα στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, έστω και αν χαρακτηρίζεται «προπαρασκευαστική» .

Η ίδια πηγή της Κομισιόν, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι σκοπός αυτής της συνάντησης στο Παρίσι είναι να αναγνωρίσει τα βασικά ζητήματα τα οποία θα συζητηθούν στην επόμενη αξιολόγηση η οποία θα γίνει στην Αθήνα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

ΣΥΡΙΖΑ: «Επικοινωνιακό τρικ» η συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι

«Είναι προφανές ότι στην κυβέρνηση δεν βγαίνει το μέτρημα με τους βουλευτές για την προεδρική εκλογή για αυτό και φτιάχνουν ένα νέο επικοινωνιακό παιχνίδι με την τρόικα αλλάζοντας απλά σκηνικό και μεταφέροντάς το εκτός Ελλάδος» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τις πολιτικές εξελίξεις, με αφορμή την είδηση για συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι.

��πως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ «τι και αν τους διαψεύδει η σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η κοινωνία και αποτυπώνεται σε πολλά σημεία στην έκθεση του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που μιλάει για νέα δάνεια και νέα μνημόνια! Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του συνεχίζουν ακάθεκτοι μαζί με την τρόικα την αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων. Μόνο που τώρα αυτά, θα "συμβαίνουν και εις Παρισίους". Όχι για πολύ ακόμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top