Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου-Τι δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών

Διήρκεσε τρεις ώρες

Ολ��κληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου-Τι δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών

​Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι η τρίωρη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του αναπληρωτή υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα.

Η σύσκεψη διήρκεσε τρεις ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες επικεντρώθηκε στην πορεία του προϋπολογισμού και στα προαπαιτούμενα που θα περιληφθούν στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Στο πολυνομοσχέδιο θα περιλαμβάνονται και διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών, όπως η αφαίρεση του ΑΦΜ από τους φοροφυγάδες και τις επιχειρήσεις που δεν έχουν δραστηριότητα, καθώς και η κατάργηση της υποχρέωσης για υποβολή εκκαθαριστικής δήλωσης ΦΠΑ.

«Συζητήσαμε για τα προαπαιτούμενα. Τα δουλεύουμε, είμαστε σε διαπραγμάτευση» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες επί τάπητος τέθηκε το θέμα των αποφάσεων της Δικαιοσύνης αναφορικά με τα αναδρομικά των ένστολων.

Οι δύο αρχηγοί ψάχνουν τη «χρυσή τομή» στο θέμα των ένστολων, με εκπροσώπους των οποίων έχει συνάντηση τη Δευτέρα, ο υπουργός, Γκίκας Χαρδούβελης.

Πριν από τη σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top