Καυγάς Άδωνι-Κουρουμπλή στη Βουλή

«Είσαι διαρκώς αγενής» - «Είσαι άθλιο υποκείμενο και συκοφάντης»

Καυγάς Άδωνι-Κουρουμπλή στη Βουλή
Υψηλά ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το σχέδιο ν��μου για τον τουρισμό.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε με επαινετικά λόγια για το νομοσχέδιο της κας Κεφαλογιάννη, με τον κ. Κουρουμπλή να τον διακόπτει ζητώντας του να καταθέσει το έγγραφο για την καταγραφή του ισοζυγίου στο χώρο του τουρισμού.

Ο κ. Γεωργιάδης του ζήτησε να μην το διακόπτει και άρχισε να φωνάζει ότι «υπέστην βία», με τον κ. Κουρουμπλή να συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση μειώνει τις θέσεις εργασίας στον Τουρισμό.

Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα λέγοντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να μάθει να ακούει, χαρακτηρίζοντάς τον «τρομερά αγενή». «Σας θυμόμαστε και τη εποχή του ΠΑΣΟΚ. Τα ίδια κάνατε. Σας θυμόμαστε και την εποχή του Πόρτο Καράς. Τα ίδια κάνατε» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Είσαι άθλιος συκοφάντης και υποκείμενο» απάντησε ιδιαίτερα ενοχλημένος ο κ. Κουρουμπλής, με τον κ. Γεωργιάδη να ανταπαντά: «Εγώ δεν σας κατηγόρησα. Ήθελα απλώς να υπενθυμίσω μόνο την παρουσία σας στα κοινοβουλευτικά έδρανα ως ΠΑΣΟΚ. Το θεωρώ παντελώς αδιανόητο τώρα να εμφανίζεστε ως μωρές πάρθενες.... Δεν κυβέρνησα εγώ τόσα χρόνια». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top