«Μπαϊράκι» Μανιάτη για αιγιαλό: Το μόνο που χρειάζεται είναι η χάραξή του

Διαχωρίζει τη θέση του ως προς τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης

Αποστάσεις κρατά από τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης για τον αιγιαλό ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται κανένα ειδικό νομοσχέδιο αλλά η χάραξή του.

«Η περιβαλλοντική προστασία των ελληνικών ακτών δεν απαιτεί κανένα ειδικό νομοσχέδιο για αιγιαλό και παραλία, παρά μόνο συγκεκριμένες, απλές ρυθμίσεις θεσμικής και νομικής θωράκισης της χάραξής του και αξιόπιστης αποτύπωσής του σε χάρτες και διαγράμματα» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Μανιάτης.

«Μοναδικός λοιπόν στόχος των αναγκαίων ρυθμίσεων για οριοθέτηση και προστασία του αιγιαλού και της παραλίας θα πρέπει να είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου εργαλείου χάραξης του αιγιαλού, που θα επιτρέψει την ολοκλήρωση της πιο κρίσιμης, από τις θεσμικές γραμμές, στο σύνολο της επικράτειας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, με διαφανή, επιστημονικά και περιβαλλοντικά αξιόπιστο τρόπο» καταλήγει ο υπουργός Περιβάλλοντος.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top