Ζητά την αποφυλάκισή του ο Κασιδιάρης: Δεν μπορεί να σταθεί νομικά η προφυλάκιση

«Ήταν στιγμή αγανάκτησης το χτύπημα στους φωτορεπόρτερ στην Ευελπίδων»

Ζητά την αποφυλάκισή του ο Κασιδιάρης: Δεν μπορεί να σταθεί νομικά η προφυλάκιση
Την άμεση αποφυλάκισή του ζητά με προσφυγή κατά του εντάλματος κράτησης του, την οποία κατέθεσε στο δικαστικό συμβούλιο, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Με την προσφυγή του, ο Ηλίας Κασιδιάρης ζητά συγκεκριμένα είτε την άρση της προσωρινής του κράτησης ή την αντικατάσταση της με ηπιότερους όρους από εκείνους που του επιβλήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο για τη βασική κατηγορία, δηλαδή χρηματική εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου για να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καθώς όλα τα περιστατικά τα οποία αναλύουν στο σκεπτικό της κράτησης του ήταν γνωστά από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν απολογήθηκε.

«Ιδιαίτερα δε, με ενοχλεί το γεγονός ότι γίνεται μία ακόμη φορά αναφορά σε καταθέσεις πολιτικών μου αντιπάλων για τα περί βίαιου χαρακτήρα μου, όταν είναι γνωστό πόσες φορές έχουν μεταβληθεί σε ρινγκ η βουλή και τα τηλεοπτικά πάνελ από βουλευτές όλων των κομμάτων με αχαρακτήριστες εκφράσεις, ύβρεις και απειλές» αναφέρει ο κ. Κασιδιάρης.

Ο ίδιος, αναφέρεται και στο περιστατικό με τους φωτορεπόρτερ και τεχνικούς τηλεοπτικών σταθμών στην Ευελπίδων όταν είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους, αποδίδοντας την συμπεριφορά του «στην ανθρώπινη αγανάκτηση μου όταν μου φορέσανε χειροπέδες, μου ασκήθηκε δίωξη και απολογήθηκα χωρίς να έχει προηγηθεί άρση ασυλίας και την εν γένει πανελλήνια διαπόμπευση μου από τα ΜΜΕ και τον απόλυτο διασυρμό μου».

Απευθυνόμενος στους Εφέτες που θα κρίνουν την προσφυγή του, τούς καλεί να απαντήσουν αν γνωρίζουν πολλές «εγκληματικές ορ��ανώσεις και μάλιστα με τέτοια άριστη στρατιωτική δομή, όπως η δική μας βάσει του κατηγορητηρίου και πολλές μαφίες που δρουν με όπλα με ονοματεπώνυμο;».

Τέλος, ο κ. Κασιδιάρης αναφέρεται με επικριτική διάθεση -όπως είχε κάνει και ο συνήγορος του σε δηλώσεις του μετά την προφυλάκιση του εντολέα του- και στον Εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο, λέγοντας πως με απαξιωτικό τρόπο κατά την απολογία του είχε πει πως δεν επιθυμεί να υποβάλει ερώτηση ούτε στον κατηγορούμενο ούτε στον συνήγορό του. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top