Ελεύθερος με 50.000 ευρώ πρώην στενός συνεργάτης του Παπαντωνίου

Επιβλήθηκαν και περιοριστικοί όροι στον Σπύρο Τραυλό

Ελεύθερος με 50.000 ευρώ πρώην στενός συνεργάτης του Παπαντωνίου
Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκε μετά την απολογία του για την υπόθεση των υποβρυχίων ο πρώην γενικός διευθυντής εξοπλισμών επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου Σπύρος Τραυλός.

Θέλοντας να αποφύγει την επαφή με τους δημοσιογράφους ο πρώην γενικός διευθυντής εξοπλισμών την περίοδο που ήταν υπουργός ο Γιάννος Παπαντωνίου, έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου έξι, αμέσως μετά την απολογία του στους ανακριτές κατά της διαφθοράς.

Ο στενός συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου κλήθηκε σε απολογία για την κατηγορία της κακουργηματικής απι��τίας, που αφορά σε σύμβαση αντισταθμιστικών ωφελημάτων αξίας περίπου 72 εκατομμυρίων ευρώ για την υπόθεση των υποβρυχίων, τα οποία κατά την ανακριτική έρευνα έμειναν ανεκτέλεστα.

Ο πρώην γενικός διευθυντής εξοπλισμών φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία ενώπιον των δύο ανακριτών και υποστήριξε πως «τα έργα των αντισταθμιστικών ωφελημάτων εκτελέστηκαν κανονικά και όχι μόνο δεν ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο, αλλά αντιθέτως υπήρξε όφελος».

Οι δικαστικές αρχές έχουν προχωρήσει σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ποσά από τα επίμαχα αντισταθμιστικά ωφελήματα έχουν καταλήξει ως μίζες σε λογαριασμούς των εμπλεκομένων προσώπων στην υπόθεση. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top