ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ύβρεις και απειλές από Μπαρμπαρούση και Παναγιώταρο

ΔΕΙΤΕ στο video το απίστευτο και δίχως τέλος παραλήρημά τους

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ύβρεις και απειλές από Μπαρμπαρούση και Παναγιώταρο

​«Το πιο τρελό τον αφήσατε έξω τώρα θα δείτε τον τρελό ... Θα με βλέπετε στον ύπνο σας παλιολαμόγια..Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους».

Αυτό είναι το παραληρηματικό κήρυγμα μίσους από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαραμπαρούση ,μπροστά σε μέλη της οργάνωσης κατά τη διάρκεια εγκαινίων των νέων γραφείων του κόμματος στο Μαρούσι.

Έχοντας χάσει κάθε μέτρο, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης ξεστομίζει απειλές κατά πάντων και μάλιστα προτρέπει τα μέλη της Χρυσής Αυγής να κινούνται επιθετικά απέναντι σε Νεοδημοκράτες και αριστερούς.

«Τους αριστερούς δεν τους γουστάρω γιατί έχουν κοπριές με στο κεφάλι τους μόνο για κάνα καρότο είναι... Τους δεξιούς τους μισώ ... Όταν βλέπετε Νεοδημοκράτη να τον φτύνετε και ούτε καλημέρα να μην του λέτε».

Το παραλήρημα Μπαρμπαρούση δεν σταματά εδώ. Διαβάστε τι είπε για τον Πρωθυπουργό, ο κύριος αυτός ο οποίος είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος του ελληνικου λαού στο κοινοβούλιο:

«Αν νομίζει ο Σαμαράς ότι θα καθαρίσει εύκολα με μας ένα θα του πω: Κούνια που τον κούναγε αυτόν και την συμμορία του».

Το υβρεολόγιο των βουλευτών της Χρυσης Αυγης ξεπέρασε κάθε όριο όταν πήρε τον λόγο ο Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος ξεστόμισε κουβέντες που όχι μονο δεν αρμόζουν σε βουλευτή, αλλά ούτε και σε αυτό που λέμε κουβέντες πεζοδρομίου. Το χειρότερο από όλα όμως ήταν ότι το ακροατήριο των χρυσαυγιτων επιδοκίμαζε τα όσα έλεγε το στό��α του Παναγιώταρου.

Για ακόμη μια φορά όμως δεν έλειψαν τα έκτροπα καθώς μια μεγάλη ομάδα αντιεξουσιαστων επιχείρησε να πλησιάσει τα γραφεία της Χρυσής Αυγής την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η εκδήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top