Λυκούδης: Έχει βαθύνει η κρίση στη ΔΗΜΑΡ

«Απαιτώ σοβαρότητα, ευθύνη και ψυχραιμία»

Λυκούδης: Έχει βαθύνει η κρίση στη ΔΗΜΑΡ
«Η ΔΗΜΑΡ περνάει μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο αυτή την ώρα» δήλωσε ο Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στο Mega.

«Απαιτώ σοβαρότητα, ευθύνη και ψυχραιμία τόσο από τον εαυτό μου όσο και από τους άλλους» σημείωσε ο βουλευτής ΔΗΜΑΡ, ο οποίος σχολίασε και αν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Αγίου Κωνσταντίνου: «Η σχέση μου με ένα κόμμα είτε εντασσόμενος σε αυτό είτε αποχωρώντας είναι σχέση πολιτικού χαρακτήρα και αναφέρεται σε μια σειρά πολιτικών πραγμάτων. Δεν μπαίνω και δεν φεύγω από ένα κόμμα επειδή θύμωσα με κάτι. Εάν εγώ κρίνω ότι η σχέση μου με τη ΔΗΜΑΡ έχει διαταραχτεί σε τέτοιο σημείο που δεν μπορώ να συνεχίσω θα είναι αποτέλεσμα μιας σειράς πολιτικών λόγων και όχι επειδή θύμωσα με κάτι».

Ωστόσο, υπογράμμισε με νόημα πως «έχει διαταραχθεί η σχέση μου σφόδρα με χειρισμούς που γίνονται στη ΔΗΜΑΡ».

Στη συνέχεια, σημείωσε με αιχμές πως «η πολιτική δεν γίνεται απρόσωπα και οι φορείς της είναι πρόσωπα», ενώ για παλαιότεες δηλώσεις του περί ενδεχόμενης αποχώρησης ξεκαθάρισε: «Εγώ δεν απομακρύνομαι από τη ΔΗΜΑΡ, εύχομαι να μην απομακρυνθεί αυτή από μένα. Ωστόσο, έχει βαθύνει η κρίση στη ΔΗΜΑΡ».

Τέλος, ο κ. Λυκούδης σημείωσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον Φώτη Κουβέλη, εξηγώντας ότι το απέφυγε διότι μια συζήτηση μαζί του «μπορεί μπορεί να βοηθούσε, αλλά μπορεί και να βάραινε τα πράγματα». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top