Δίχασε εισαγγελέα και ανακρίτριες ο Μίχος-Σε κατ' οίκον περιορισμό για 5 μέρες

Το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφασίσει την τύχη του βουλευτή της Χ.Α

Δίχασε εισαγγελέα και ανακρίτριες ο Μίχος-Σε κατ

​Ο Νίκος Μίχος, όπως είχε συμβεί και με την περίπτωση της Ελένης Ζαρούλια "δίχασε" εισαγγελέα και ανακρίτριες με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που έδωσε σήμερα συμπληρωματική απολογία για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Ι.Ντογιάκος ζήτησε ο κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής να αφεθεί ελεύθερος και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι και πιο συγκεκριμένα απαγόρευση εξόδου από την χώρα, ενώ οι ανακρίτριες Ι.Κλάπα και Μ.Δημητροπούλου είχαν την άποψη ότι ο Μίχος θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Μετά την διαφωνία ανακριτριών και εισαγγελέα, την απόφαση καλείται να πάρει μέσα σε πέντε ημέρες το Δικαστικό Συμβούλιο και μέχρι τότε ο βουλευτής θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Στην απολογία του πάντως ο κ.Μίχος αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση, ενώ απάντησε και σε όσες ερωτήσεις του έθεσαν οι δικαστικοί λειτουργοί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top