ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ολοκληρώθηκε η απολογία Μίχου

Από λεπτό σε λεπτό η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτριών

ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ολοκληρώθηκε η απολογία Μίχου

​Σε διάσκεψη βρίσκονται οι ανακρίτριες και ο Εισαγγελέας για να αποφασίσουν για την τύχη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου, ο οποίος πέρασε το πρωί το κατώφλι των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνείται την κατηγορία αν και παραδέχεται πως κατείχε το επίμαχο όπλο παράνομα, ισχυριζόμενος ότι το είχε για την προστασία του όταν έκανε εμπόριο ζωοτροφών.

Ο Νίκος Μίχος είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μετά την απολογία του για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Το πρωί της Πέμπτης απολογείται συμπληρωματικά και ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος είναι, επίσης, αντιμέτωπος με την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ισχυρίζεται πως καλείται να δώσει εξηγήσεις για δυο κυνηγετικά όπλα για τα οποία ο ίδιος και πατέρας του έχουν νόμιμες άδειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top