Με φαγητό και κρασί ευχαρίστησε τους χορηγούς της Προεδρίας ο Βενιζέλος(ΦΩΤΟ)

Πόσα χρήματα θα επιστραφούν στο ΥΠΟΙΚ

Με φαγητό και κρασί ευχαρίστησε τους χορηγούς της Προεδρίας ο Βενιζέλος(ΦΩΤΟ)

Με ένα πλουσιοπάροχο γεύμα ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της ελληνικής Προεδρίας για την συμβολή τους στην Προεδρία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

xorigoi3.jpgxorigoi4.jpg

«Δεν είναι μόνον ότι το συνολικό ποσό των χορηγιών ξεπέρασ�� τα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά επίσης ότι υπήρξε μια σύμπραξη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που μας επέτρεψε να κερδίσουμε σε χρόνο και αποτελεσματικότητα και να είμαστε συνεπείς σε στενά χρονοδιαγράμματα» είπε ο κ. Βενιζέλος, επισημαίνοντας πως από τον «συνολικό προϋπολογισμό, ο οποίος είχε προσδιοριστεί στα 50 εκατ. ευρώ, τελικά θα δαπανηθεί το 1/3 και τα υπόλοιπα θα επιστραφούν στο υπουργείο Οικονομικών».

xorigoi7.jpg

«Πρέπει λοιπόν η κοινωνία, η αγορά, να γιορτάσει μαζί με το δημόσιο μια τέτοια (μάλλον σπάνια) επιτυχία» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κάνοντας έναν απολογισμό των επιτυχιών της ελληνικής Προεδρίας με έμφαση στις ιδέες και τις προτάσεις για την ολοκλήρωση της οικονομικής διακυβέρνησης της Ευρωζώνης και την προώθηση της Τραπεζικής Ένωσης.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top