Γιάννης Βρούτσης: «Εξετάζουμε μείωση φόρων κατά 1%»

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο Υπουργός Εργασίας;

Γιάννης Βρούτσης: «Εξετάζουμε μείωση φόρων κατά 1%»

Νέα μείωση εισφορών προαναγγέλλει σε συνέντευξή του ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με απώτερο σκοπό την διευκόλυνση των συνεπών εργοδοτών αλλά την ωφέλεια τόσο των εργαζομένων, όσο και των ασφαλιστικών ταμείων.

«Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε και την περαιτέρω μείωση των εισφορών, κατά μία επιπλέον ποσοστιαία μονάδα στο τέλος του χρόνου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ακόμη, σημειώνει: «Η μείωση των εισφορών θα βελτιώσει δραστικά τη συμμόρφωση των εργοδοτών απέναντι στους εργαζόμενους και στα ασφαλιστικά ταμεία».

Ο υπουργός Εργασίας ξεκαθαρίζει ότι: «Τυχόν νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών στα ασφαλιστικά ταμεία θα αφορά μόνο τους συνεπείς που επλήγησαν» και προσθέτει: «Το μόνο που δικαιολογεί μια ενδεχόμενη επαναξιολόγηση της ρύθμισης που ισχύει είναι οι συσσωρευμένες συνέπειες της πρωτοφανούς κρίσης και ύφεσης των προηγούμενων ετών, καθώς και η έγνοια μας για όσους έχουν πραγματικά πληγεί από αυτές και προσπαθούν εντούτοις να είναι συνεπείς και να επιχειρούν».

Τέλος, προαναγγέλλει νομοθετική ρύθμιση για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας ανεργίας που θα ανανεώνεται μέσω Διαδικτύου χωρίς αναμονή στην ουρά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top