Δένδιας στην ΕΣΕΕ: Nα διασώσουμε τις επιχειρήσεις με οποιοδήποτε τρόπο

Έκκληση στους εργαζόμενους της ΔΕΗ από τον υπουργό Ανάπτυξης

Δένδιας στην ΕΣΕΕ: Nα διασώσουμε τις επιχειρήσεις με οποιοδήποτε τρόπο

​Επίσκεψη στα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Δένδιας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Κορκίδη και το Προεδρείο της Συνομοσπονδίας.

Όπως δήλωσε ο υπουργός στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκαν τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό εμπόριο και η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, εκφράζοντας την πεποίθηση πως μπορεί να υπάρξει στενότατη συνεργασία σε τομείς όπως το νέο ΕΣΠΑ, προκειμένου να ενισχυθεί η ρευστότητα στην «μαχόμενη για την επιβίωσή της ελληνική επιχείρηση».

«Πρέπει να προσπαθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε να διασώσουμε τις επιχειρήσεις αυτές που μπορούν και πρέπει να σωθούν. Αυτός είναι ο τρόπος, ο δρόμος, για να εμποδίσουμε την αύξηση της ανεργίας και να πετύχουμε σε εύλογο χρόνο να την μειώσουμε σημαντικά, ιδίως προς όφελος της νέας γενιάς» τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Δένδιας.

Κλείνοντας, ο υπουργός Ανάπτυξης απεύθυνε έκκληση στους εργαζόμενους της ΔΕΗ να μην προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις εν μέσω θερινής περιόδου, υπογραμμίζοντας πως η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα προβλήματα.

«Θα ήθελα να τους παρακαλέσω θερμά να μην κάνουν οτιδήποτε θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στον ελλ��νικό επιχειρηματικό κόσμο που μάχεται για την επιβίωσή του. Η ελληνική κοινωνία και η ελληνική επιχείρηση δεν αντέχει και άλλα προβλήματα, τη στιγμή που ο τουρισμός πάει καλά και επιτέλους φαίνεται κάποια ανάκαμψη στον ορίζοντα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top