Καραμανλής: δεν ενδιαφέρομαι για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Η πρώιμη συζήτηση βλάπτει την χώρα πιστεύει ο πρώην πρωθυπουργός

Μήνυμα ότι δεν ενδιαφέρεται για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας εκπέμπει στους συνομιλητές του ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενώ σημειώνει ότι η πρώιμη συζήτηση που έχει ξεκινήσει προκαλεί νέα αβεβαιότητα που βλάπτει την χώρα. Στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή την συμπλήρωση 18 χρόνων από την απώλεια του Ανδρέα Παπανδρέου, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο καλεί για μελλοντικούς αγώνες υπέρ της ανεξαρτησίας της Ελλάδας..

Μπορεί να είναι αλλεπάλληλες οι αναφορές στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, όμως ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός:

Εκτιμά ότι η πρώιμη συζήτηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας δημιουργεί κλίμα αβεβαιότητας

Διαμηνύει στους συνομιλητές του ότι δεν ενδιαφέρεται για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας

Θεωρεί αποπροσανατολιστικά τα σενάρια για επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο.


Από το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην γραμματέας του, επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος διώκεται για το θέμα των παρακολουθήσεων του Κώστα Καραμανλή, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέ�� Δημοκρατία, με αφορμή την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ που ερευνά η Δικαιοσύνη, για το αν και κατά πόσο το 2009 η τότε κυβέρνηση φούσκωσε το έλλειμμα, όπως καταγγέλλουν πρώην στελέχη της στατιστικής υπηρεσίας. .

Η κυβερνητική εκπρόσωπος άσκησε κριτική από την πλευρά της ΝΔ στον Γιώργο Παπανδρέου σχετικά με τις ευθύνες που απέδωσε ως πρωθυπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή, για την πορεία της οικονομίας το 2009.

Γεγονός είναι ότ�� ο Κώστας Καραμανλής έχει αρκετούς φανατικούς υποστηρικτές μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου τάσσονται περίπου 7 από τους 29 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ελιάς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top