Βολές ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα για τα υποβρύχια: Απελπιστικός και απελπισμένος

Έντονη αντίδραση για την αναφορά του περί Εξεταστικής

Βολές ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα για τα υποβρύχια: Απελπιστικός και απελπισμένος
Βέλη εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη χθεσινή αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή για τα υποβρύχια αλλά και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Απελπιστικός και απελπισμένος ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να κρύψει την στρατηγική ήττα του στις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές πίσω από μια ακόμη τυφλή και τεχνητή έφοδο χωρίς στόχο. Πρόκειται για τη μέθοδο της "εφόδου – σημειωτόν" που έχει ανακαλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ μένοντας κολλημένος στο ανυπέρβλητο πλαφόν του» αναφέρει –μεταξύ άλλων- η Χαριλαόυ Τρικούπη σε ανακοίνωσή της.

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται σε αδιέξοδο γιατί φοβάται ότι η Βουλή θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2015 και προσθέτει με νόημα: «Αφού θέλουν να τορπιλίσουν τους θεσμούς και την σταθερή πορεία της χώρας, χρειάζονται “υποβρύχια”. Όχι όμως κανονικά, όπως το "Παπανικολής", το καμάρι του Στόλου, αλλά υποβρύχια λάσπης. Στην επιφάνεια της δημόσιας αντιπαράθεσης δεν τα καταφέρνουν άλλωστε».

«Διάλεξαν πάλι λάθος θέμα και λάθος άνθρωπο. Καθιστούν κεντρικό τους αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του, που τους πονάει γιατί είναι ο πυλώνας της σταθερότητας, και επιμένουν στη μόνη περίοδο στην μακρά ιστορία των υποβρυχίων που έβαλε σε τάξη το ζήτημα με απόλυτη κοινοβουλευτική διαφάνεια. Αν κάτι επιτέλους υπήρχε την περίοδο 2010 -2011, θα το είχαν βρει τόσο που ψάχνουν και ψάχνονται» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι θα ληφθούν όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε «να έχουν πάλι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τη ευκαιρία να δουν την ποιότητα των επιχειρημάτων και του πολιτικού λόγου της ηγεσίας τους και των έμπιστών της, που την οδηγούν από λάθος σε λάθος». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top