ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ: Έγινε το "πάντρεμα" ΧΡΙ.ΚΑ-ΑΝΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Συγκροτούμε το δικό μας κεντροδεξιο ΣΥΡΙΖΑ" τόνισε ο Νικολόπουλος

Το "φλερτ" ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Νικολόπουλο κατέληξε τελικά σε "γάμο". Αυτό αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρίαση των οργάνων του ΧΡΙ.ΚΑ

Με 54 υπέρ, 8 κατά και 2 λευκά, τα μέλη της πολιτικής καθώς και της διοικούσας Επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής (ΧΡΙ.Κ.Α.) ενέκριναν την πρόταση του Προέδρου, κ. Νίκου Νικολόπουλου, για πολιτική & εκλογική συνεργασία με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ).

Στην εισήγησή του, ο κ. Ν. Νικολόπουλος τόνισε, ότι ο κατακερματισμός των κεντροδεξιών αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλοιώνει τη βούληση της κοινωνίας, υπηρετώντας εκ της πλαγίου τον μνημονιακό κυβερνητικό συνασπισμό.

«Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ κάνει μόνον την αρχή…. σ’ αυτή την νέα συμμαχία. Ακολουθούν πολλές δυνάμεις που βρίσκονται προ των πυλών και είναι έτοιμες να συμπορευτούν, πολλοί ανεξάρτητοι και ανέντακτοι πολιτικοί, είτε είναι απλοί βουλευτές, είτε είναι μικροί κομματικοί σχηματισμοί, με όλα τα θετικά που κουβαλάνε όλοι οι μοναχικοί αυτοί καβαλάρηδες της πολιτικής αναπόσπαστα μαζί τους» πρόσθεσε ο κ.Νικολόπουλος, ο οποίος τόνισε πως «η συνεργασία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχει πολλά θετικά στοιχεία που συνηγορούν υπέρ αυτής»

«Η φωτιά που σιγοκαίει με την προταθείσα νέα συμμαχία με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, θα φουντώσει γρήγορα και θα κατακάψει τα συμβόλαια της παράδοσης της Πατρίδας και του Λαού στους ξένους δανειστές- αποικιοκράτες. Θα απλωθεί σαρωτική και νικηφόρα σ’ όλη την επικράτεια και θα συγκροτήσει το παγκοίνως ποθούμενο γρανιτένιο εθνικό αντιμνημονιακό μέτωπο» τόνισε ο κ.Νικολόπουλος.

"ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΣΥΡΙΖΑ"

Απαντώντας στο υποθετικό ερώτημα αν δηλαδή το ΧΡΙ.ΚΑ. θα μπορούσε να συνεργαστεί, μετά από εθνικές εκλογές, για τη συγκρότηση κυβερνητικού συνασπισμού με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Νικολόπουλος απάντησε: «Οι κόκκινες γραμμές που τίθενται από το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κόμμα δεν έχουν σχέση με τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ… Πάντως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο –που δεν αποκλείουμε- η προσήλωση μας στο τρίπτυχο: "ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" θα αποτελεί την οδηγό παράσταση!» .

Αναφερόμενος στην εκλογή νέου προέδρου, ο κ.Νικολόπουλος είπε πως «ο επόμενος ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου πρέπει να είναι κεντροδεξιός, αλλά η εκλογή του θα πρέπει να προκύψει από νέα Βουλή.»

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top