Κουίκ:Αν σηκωνόντουσαν επάνω Παπανδρέου και Καραμανλής θα σας πλάκωναν στο ξύλο

Φουρτούνες στο πολιτικό σκηνικό έφεραν τα υποβρύχια

Κουίκ:Αν σηκωνόντουσαν επάνω Παπανδρέου και Καραμανλής θα σας πλάκωναν στο ξύλο

Την άποψη ότι αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου «θα πλάκωναν στο ξύλο» πολλούς βουλευτές εξέφρασε ο Τέρενς Κουίκ με αφορμή την υπόθεση των υποβρυχίων και την δικογραφία που έφτασε στην βουλή για τους κκ Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου και έχει ανάψει φωτιές στοπολιτικό σκηνικό.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA για την υπόθεση ρώτησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Γ.Κουτσούκο να του πει «τι ήταν τελικά οι αριθμοί που κάποτε είχαν λεχτεί περί υποβρυχίων, αφορούσαν τηλεφωνικούς αριθμούς στην Ελβετία ή τραπεζικούς λογαριασμούς».

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Κουτσούκου, ο οποίος ρώτησε μεταξύ άλλων τον κ.Κουίκ από ποιον πολιτικό χώρο προέρχεται, προκαλώντας τον εκνευρισμό του δευτέρου .

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι φύτρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και είμαι βέβαιος κ. Κουτσούκο ότι αν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου σηκωνόντουσαν επάνω, θα σας πλάκωναν όλους στο ξύλο» είπε ο κ.Κουίκ με δυνατή φωνή απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.

«Τον Ανδρέα Παπανδρέου να τον αφήσετε στην άκρη για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έχω άλλη άποψη» είπε από την πλευρά του ο κ.Κουτσούκος , τονίζοντας πως το «ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζει την δημοσιογραφική καταξίωση του κ.Κουίκ...Δεν σας αναγνωρίζουμε όμως να γινόσαστε τιμητής του ΠΑΣΟΚ» .

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top