Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απαντά για το υποτιθέμενο «ροζ» βίντεο

Καταγγέλλει πολιτικούς εκβιασμούς o υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απαντά για το υποτιθέμενο «ροζ» βίντεο

​Πολιτικό εκβιασμό σε βάρος του, αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με αφορμή την υπόθεση με επίμαχο βίντεο, κάνοντας λόγο για «συγκεκριμένους μηχανισμούς».

Η υπόθεση ξεκίνησε λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών όταν γινόταν λόγος για ένα υποτιθέμενο βίντεο στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστούσε ο νεαρός πολιτικός σε ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο, το βίντεο αυτό δεν φάνηκε πουθενά, παρά τη φημολογία ότι θα δημοσιευόταν μετά τις εκλογές.

Τώρα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δίνει την απάντηση του, καταγγέλλει οργανωμένη επίθεση εναντίον του, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος δεν πρόκειται να ενδώσει σε τέτοιες πρακτικές.

«Δεν ενέδωσα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοιες πρακτικές», γράφει σε αναρτήσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε facebook και twitter ο κ. Σακελλαρίδης .

Ο κ. Σακελλαρίδης, κάνει λόγο για επίθεση μηχανισμών με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακράτος «με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα», που έχουν ως στόχο τη χειραγώγηση του ίδιου και του κόμματός του.

«Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί», υπογραμμίζει ο κ. Σακελλαρίδης, σημειώνοντας πως επέλεξε από την πρώτη στιγμή να μην συνδιαλαγεί με όσους επιδιώκουν «τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας».

gabriel.222jpg.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top