Λοβέρδος: Δεν μπορώ να εφαρμόσω έναν προϋπολογισμό που έχω καταψηφίσει

«Δεν μπορεί να γίνει παροχική πολιτική»

«Δεν γίνεται να εφαρμόσω έναν προϋπολογισμό που έχω καταψηφίσει» διαμήνυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο Βήμα FM.

«Έχω καταψηφίσει τον προϋπολογισμό και δεν μπορώ να κληθώ να τον εφαρμόσω. Άρα οι διαβεβαιώσεις που έλαβα ότι η σελίδα θα γυρίσει, όχι μέσα από την παροχή χρημάτων, δεν έχουμε λεφτά για να κάνουμε αυξήσεις στους μισθούς στο δημόσιο τομέα, δεν υπάρχουν αυτά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος ο οποίος σημείωσε πως «παροχική πολιτική δεν μπορεί να γίνει».

O υπουργός Παιδείας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την έκβαση των διαθεσιμοτήτων και τόνισε πως μέχρι να γίνει η αξιολόγηση των Πανεπιστημίων «δεν θα γίνει καμία απόλυση».

Όσον αφορά τη νέα σχολική χρονιά, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε πως αποφασίστηκε να παραμείνει η έναρξη της στα περσινά επίπεδα, ενώ πρόσθεσε πως το πρώτο πράγμα που του είπε ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος όταν ανέλαβε είναι ότι «θα αντιμετωπίσω πρόβλημα γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί διοικητικά οι μεταθέσεις και υπάρχει καθυστέρηση ενός και πλέον μηνός, άρα πάει όλη η διαδικασία πίσω».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top