Κόντεψαν να πάθουν συγκοπή με το κορμί και το στυλ της γυναίκας του Αζέρου Προέδρου(ΦΩΤΟ)

Τα φορέματα, η μίνι φούστα και τα πόδια της Μεχριμπάν Αλίεβα προκάλεσαν σαματά

Εκτός από τα ενεργειακά θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Ιλχάμ Αλίεφ, το ενδιαφέρον πολλών στράφηκε πάνω στην σύζυγο του πρόεδρου του Αζερμπαϊτζάν! Και όχι άδικα, καθώς η Μεχριμπάν Αλίεβα διαθέτει σπάνια ομορφιά, αναλογίες μοντέλου αλλά και μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.


Η 50χρονη Μεχριμπάν Αλίεβα η οποία βρέθηκε στην Αθήνα για να βραβευτεί κατάφερε με το στυλ και το μπρίο της να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της ..

Η «Σοφία Λόρεν της Ανατολής», όπως την αποκαλούν χάρη στην εντυπωσιακή ομορφιά της, έκλεψε την παράσταση από το σύζυγό της, Ιλχάμ Αλίεφ όταν εμφανίστηκε με μίνι μαύρη κλος φούστα στην Ακρόπολη αλλά και κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στο Μουσείου Κυκλαδίτικής τέχνης , όπου την ξενάγησε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Γεωργία Σαμαρά.


Φορώντας ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα γνωστού οίκου με ένα μαύρο τοπ και σικ χτένισμα που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια της, η κ. Α��ίεβα δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη!


Την ίδια ώρα η σύζυγος του πρωθυπουργού κ.Γεωργιά Σαμαρά συζητήθηκε όχι τόσο για το φόρεμα που επέλεξε όσο για τα κιλάκια που φαίνεται ότι πήρε! Η λευκή αραχνοΰφαντη ζακέτα μάλλον ήταν λάθος επιλογή, αφού δεν κατάφερε να κρύψει τις ατέλειες, αντιθέτως τόνισε περισσότερο την…. σιλουέτα της κυρίας Σαμαρά!

Από την άλλη η κ.Αλίεβα με κορμί που θα ζήλευαν και 20άρες… δεν σταματούσε να εντυπωσιάζει! Έκανε τους πάντες να παραμιλούν στην Πνύκα, όπου τιμήθηκε για την προσφορά της στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία με το γαλάζιο στενό δαντελένιο φόρεμα και το πλούσιο μαλλί της σε συνδυασμό με τα μοναδικά κοσμήματα της .