Άδωνις: Ναι, είχα πει «όχι» αρχικά στον Σαμαρά λόγω συναισθηματικής φόρτισης

Κόντρα με Κούλογλου: «Για δείτε έναν σοβαρό - Είσαι μαυρογιαλούρος Άδωνι»

Στην παραδοχή ότι αρχικά είχε αρνηθεί την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για να αναλάβει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξηγώντας ότι είχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση λόγω της απομάκρυνσης από τον υπουργείο Υγείας.

«Δεν διαψεύδω ότι είχα αρνηθεί τη θέση. Ήταν η μέρα του ανασχηματισμού και η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγαλύτερη. Όταν όμως ο πρωθυπουργός επέμεινε σε αυτή τη πρόταση, και εγώ πιστεύω ότι η επιτυχία αυτής της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού θα είναι η αντανάκλαση για την επιτυχία των επομένων γενε��ν των Ελλήνων, θεώρησα ότι δεν έχω δικαίωμα να πω στον κ. Σαμαρά, που με έχει τιμήσει με την επιλογή μου στο υπουργείο Υγείας, “όχι”. Κάναμε μια πολύ ειλικρινή μεταξύ μας συζήτηση» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στο Mega, υπογραμμίζοντας ότι είχε «μια πολύ ειλικρινή συζήτηση» με τον Αντώνη Σαμαρά.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, «όταν σε καλεί ο πρωθυπουργός της χώρας και σε ζητάει με ένταση και τιμή να αναλάβεις μία θέση η οποία είναι σημαντική, νομίζω ότι -από τη στιγμή που λες ότι είναι μεγάλο συμφέρον για την πατρίδα σου να πετύχεις- δεν έχεις δικαίωμα για την όποια προσωπική πικρία να μείνεις έξω από τη μάχη».

«Χοντρή» κόντρα με Κούλογλου: «Δείτε έναν σοβαρό!» - «Είσαι μαυρογιαλούρος Άδωνι»

Χοντρό καυγά με τον Στέλιο Κούλογλου είχε, εξάλλου, ο πρώην υπουργός Υγείας και νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο κ. Κούλογλου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κ. Γεωργιάδη για τον διορισμό του Γιάννη Δαραβίγκα στον ΟΚΑΝΑ, τον οποίο ακύρωσε ο νέος υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης.

Ακολουθεί ο έντονος διάλογος του κ. Γεωργιάδη με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:

Γεωργιάδης: Είστε ρατσιστής. Κρίνεται έναν άνθρωπο από το παρουσιαστικό του και όχι από το βιογραφικό του.

Κούλογλου: Σας τον επιστρέφω τον χαρακτηρισμό. Γιατί τον διορίσατε λίγο πριν φύγετε; Ας το αφήνατε στον νέο υπουργό Υγείας.

Γεωργιάδης: Η απόφαση ελήφθη από τις 9 Απριλίου, τώρα απλά δημοσιεύτηκε.

Κούλογλου: Ήταν η τελευταία σας επιλογή ως υπουργός Υγείας, επιλογή την οποία ακύρωσε ο νέος υπουργός. Το πρώτο πράγμα που έκανε με το που ανέλαβε!

Γεωργιάδης:Η τελευταία επιλογή μου ήταν η καθιέρωση του νέου τύπου πλαφόν στη φαρμακευτική δαπάνη και χθες συναντηθήκαμε με τον κ. Βορίδη για να συζητήσουμε πως θα υλοποιηθεί. Ο κ. Βορίδης δεν ασχολείται με τρίχες, όπως εσείς. Ο Κούλογλου, που το παίζει και σοβαρός, πέρασε στα 20 δευτερόλεπτα την ασφαλιστική κάλυψη των ανασφάλιστων στα νοσοκομεία και μετά συνεχίζει επί 10 λεπτά ένα ανύπαρκτο θέμα.

Κούλογλου: Είστε ένας μαυρογιαλούρος που φωνάζει στα τηλεπαράθυρα. Το πώς διαλύσατε το σύστημα Υγείας το συζητάμ�� άλλη φορά. Τώρα είναι άλλο το θέμα

Γεωργιάδης:Η χώρα έχει φθάσει ως εδώ από ανθρώπους σαν τον Κούλογλου

Κούλογλου: Η χώρα έφθασε εδώ από μαυρογιαλούρους σαν εσάς που πριν φύγουν, διορίζουν.

Γεωργιάδης: Τη χώρα την οδηγήσατε εδώ εσείς και η Αριστερά. Αλλά μην ανησυχείτε, θα την φτιάξουμε εμείς και θα την καμαρώσουμε.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top