Καρχιμάκης σε Βενιζέλο: Ας αναζητηθεί στη συμπόρευση με τη Δεξιά η 5η φάλαγγα

«Εύκολο να λέει ο καθένας ό,τι θέλει όταν η αλήθεια τον ξεπερνά»

Καρχιμάκης σε Βενιζέλο: Ας αναζητηθεί στη συμπόρευση με τη Δεξιά η 5η φάλαγγα
Το μπαλάκι πίσω στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τις δηλώσεις περί ύπαρξης πέμπτης φάλαγγας στο ΠΑΣΟΚ πέταξε ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

«Η πέμπτη φάλαγγα ας αναζητηθεί στη συμπόρευση με τη Δεξιά και στις πιο ακραίες επιλογές σε βάρος του κόσμου και των μονίμων θυμάτων της κρίσης» δήλωσε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο ίδιος, σημείωσε με αιχμές πως «είναι εύκολο και μπορεί ο καθένας μας να υποστηρίζει ό,τι θέλει όταν η αλήθεια τον ξεπερνά», ενώ κάλεσε σε σύγκρουση με τη Δεξιά: «Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Πρέπει να υπάρξει αλλαγή πολιτικής με προοδευτικό πρόσημο χωρίς να μας ενδιαφέρει αν η Δεξιά διαφωνήσει. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταθέσει προτάσεις που υπηρετούν τους ανθρώπους, αυτούς που εθίγησαν πρωτίστως από την κρίση».

Ο κ. Καρχιμάκης συνέχισε σε αιχμηρό ύφος για τον κ. Βενιζέλο: «Το θέμα των συνεργασιών είναι μια υπόθεση που είμαστε ανοικτοί να την κουβεντιάσουμε, αλλά οι πολιτικές είναι αυτές που κάνουν τον κόσμο να επανακάμψει και σου δημιουργούν την πολιτική ισχύ και την πολιτική ηγεμονία. Μπορεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να τα κάνει αυτά; Αν δεν μπορεί, να μας το πει να το ξέρουμε».

«Ο κ. Βενιζέλος πρέπει να ηγηθεί μιας προσπάθειας να αλλάξει πολιτική προς όφελος των πολλών, των ανθρώπων της ανάγκης, των διαχρονικών μας πολιτικών και κοινωνικών μας σ��μμάχων. Αν δεν το κάνει υπάρχει και το συνέδριο. Αλλά να μας το πει ότι δεν μπορεί να το κάνει και να αναλάβει τις ευθύνες του» κατέληξε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top