Να η στιγμή που η Ουρανία (με νέο λουκ)έπεσε στην αγκαλιά του μπαμπά της Ν.Μιχαλολιάκου

Επεισοδιακή είσοδος του γγ της Χ.Α στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Να η στιγμή που η Ουρανία (με νέο λουκ)έπεσε στην αγκαλιά του μπαμπά της Ν.Μιχαλολιάκου

​Ποδοσφαιρικές κερκίδες «θύμισαν» οι διάδρομοι της Βουλής το μεσημέρι της Τετάρτης κατά την διάρκεια εισόδου στο Κοινοβούλιο των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής κκ Ν.Μιχαλολιάκου, Χρ.Παππά και Ι.Λαγού.

Φωνές, ύβρεις, απειλές και χειροκροτήματα συνόδευσαν την αρχηγική εμφάνιση του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο γγ της Χρυσής Αυγής, την ώρα που οι Χρυσαυγίτες στο περιστύλιο της Βουλής του φώναζαν ρυθμικά «άκου αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά», παρουσία των αστυνομικών φώναζε «Mη με ακουμπάτε, μη με ακουμπάτε, είμαι ο αρχηγός του τρίτου κόμματος στη Βουλή, μη με αγγίζει κανείς» .

Την μόνη που αγκάλιασε ήταν η μοναχοκόρη του Ουρανία, η οποία με νέο λουκ και μια έντονη πράσινη τσάντα ανά χείρας παραδόθηκε στην αγκαλιά του πατέρα της, λέγοντας του «Είμαι περήφανη για σένα».

Και όλα αυτά τη στιγμή που δεκάδες δημοσιογράφοι και άλλοι παρευρισκόμενοι ποδοπατιόντουσαν στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν με «κινητά και…. ακίνητα» ένα καλό πλάνο των «πρωταγωνιστών».

Το σόου συνεχίστηκε όταν οι κκ. Μιχαλολιάκος, Παππάς και Μίχος μπήκαν στην αίθουσα της ολομέλειας και κάθισαν στα βουλευτικά έδρανα τους μετά από πολλούς μήνες, με τον αρχηγό της Χ.Α να ωρύεται κατά πολιτικού συστήματος και τους συγγενείς των προφυλακισμένων να βρίσκονται στην Βουλή από τις 9:00 το πρωί.

BINTEO

Δείτε επίσης: Παραλήρημα Μιχαλολιάκου: Σκάσε ρε! Κουρελόχαρτο το κατηγορητήριο Ντροπή σας


Δείτε επίσης: Γ. Λαγός:«Αν έχετε τα κότσια, πηγαίντε μας σε δίκη»


Δείτε επίσης: Χρήστος Παππάς: «Εύχομαι σε όλους εσάς τους αθλίους να σας λυπηθεί ο Θεός!»-ΧΑΜΟΣ στη Βουλή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top