Σύννεφα και μουνταμάρα και στους... ΑΝΕΛ - Συνεδριάζουν εκτάκτως

Η αποχώρηση της Ιατρίδη και το αποτέλεσμα των εκλογών στο επίκεντρο της ΚΟ

Σύννεφα και μουνταμάρα και στους... ΑΝΕΛ - Συνεδριάζουν εκτάκτως

Εκτός από τον ουρανό …. πυκνά σύννεφα εμφανίστηκαν και στους Ανεξάρτητους Έλληνες που συνεδριάζουν εκτάκτως το πρωί της Τετάρτης! Η εκλογική βουτιά από τη μια και η αποχώρηση της Μίκας Ιατρίδη από την άλλη θα βρεθούν στο επίκεντρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος η οποία αριθμεί πλέον 13 βουλευτές, από τους συνολικά 20 που είχαν εκλεγεί τον Ιούνιο του 2012.

Μιλώντας πάντως νωρίτερα στον ΑΝΤ1, η βουλευτής του κόμματος Έλενα Κουντουρά είπε ότι η συνεδρίαση της Κ.Ο. ήταν προγραμματισμένη ούτως ή άλλως για σήμερα το πρωί -πριν δηλαδή γνωστοποιηθεί η ανεξαρτητοποίηση της κ. Ιατρίδη- προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Φυσικά», πρόσθεσε, «θα συζητηθούν και άλλα θέματα».

Όπως αναλυτικά γράψαμε χθες στο star.gr, η κ. Ιατρίδη ανακοίνωσε την Τρίτη την αποχώρησή της με επιστολή ανεξαρτητοποίησης στην οποία ανέφερε πως οι ΑΝΕΛ έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε ότι το μήνυμα του κόμματος προς τους πολίτες «δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο».

«Καλό πολιτικό ταξίδι, ο λαός μας κρίνει όλους», ήταν η λακωνική φράση, με την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολίασαν την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο βουλευτής Β' Αθήνας Βασίλης Καπερνάρος, υποστηρίζοντας ότι η υποψηφιότητά του στον δήμο της Αθήνας δεν έτυχε της δέουσας στήριξης από το κόμμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top