ΧΑΟΣ στη ΔΗΜΑΡ: προτάσεις για διάλογο, συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και αποχωρήσεις

Αποκλίνοντα πολιτικά σχέδια από στελέχη του κόμματος

ΧΑΟΣ στη ΔΗΜΑΡ: προτάσεις για διάλογο, συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και αποχωρήσεις

Συμφώνησαν ότι… διαφωνούν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, στην μαραθώνια συνεδρίασή τους για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, στην οποία δεν συμφώνησαν με την παραίτηση που υπέβαλε ο Φώτης Κουβέλης.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η συνεδρίαση κράτησε πάνω από οκτώ ώρες, ενώ απουσίαζαν οι κ.κ. Ψαριανός και Οικονόμου, που έχουν διαφωνήσει δημόσια με την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, αλλά και την άρνησή της να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου για την συνεργασία των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Στη συνεργασία του κόμματος με την Ελιά και το Ποτάμι, για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης, φέρεται να επέμεινε κατά τη συνεδρίαση η μεταρρυθμιστική τάση με επικεφαλής τον Σπ. Λυκούδη.

Παρόμοια πρόταση έκανε και ο Θ. Μαργαρίτης, προσθέτοντας, όμως, ότι στόχος θα είναι η συμμετοχή της σε κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τη Ν.Δ..

Κριτική για την απουσία από τον διάλογο για την Κεντροαριστερά άσκησαν κι άλλα στελέχη του κόμματος, ενώ η κα. Φούντα αποχώρησε από την αίθουσα.

Στο μεταξύ, πληροφορίες λένε πως ο κ. Οικονόμου θα αποχωρήσει από την ΔΗΜΑΡ και θα ανεξαρτητοποιηθεί, είτε από Δευτέρα, είτε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top