«Άλλα ντ’ άλλων» στην ΔΗΜΑΡ

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την υποβολή παραίτησης από Κουβέλη

«Άλλα ντ’ άλλων» στην ΔΗΜΑΡ

«Καζάνι που βράζει» η ΔΗΜΑΡ μετά το μετεκλογικό «Βατερλό» και την υποβολή παραίτησης από τον Φ.Κουβέλη. Σήμερα ο Β.Οικονόμου χαρακτήρισε λάθος την αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς από την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι αυτό το αποδεικνύουν και τα ποσοστά που λάμβανε τότε το κόμμα στις δημοσκοπήσεις, ενώ αναφερόμενος στην κίνηση Κουβέλη τόνισε πως δεν έχει τόση σημασία για την κοινωνία ποιος θα είναι ο αρχηγός του 1%!!!!

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι είναι θέμα στοιχειώδους σοβαρότητας η παραίτηση του κ. Κουβέλη να είναι οριστική και αμετάκλητη, προσθέτοντας ότι «είναι πολύ δευτερεύον για την κοινωνία ποιος θα είναι αρχηγός του 1%».

Τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημειώνοντας πάντως πως «ο κ. Κουβέλης είναι ένα σεβαστό πολιτικό πρόσωπο, το οποίο μπορεί να υπάρξει σε κάθε πολιτική πρόταση, για κάθε πολιτικό αξίωμα» .

Μεταβατικό πρόεδρο για δυο χρόνια προτείνει για τη ΔΗΜΑΡ ο Γ. Πανούσης

Υπέρ ενός μεταβατικού προέδρου που θα αναλάβει για δύο χρόνια τη ΔΗΜΑΡ και στη συνέχεια θα την παραδώσει στη νέα γενιά τάχθηκε ο βουλευτής του κόμματος Γ. Πανούσης.

Μιλώντας στο «Βήμα FM» ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε στην πρόθεση του Φώτη Κουβέλη λέγοντας ότι «ένας άνθρωπος, όταν λέει παραιτούμαι, σημαίνει ότι παραιτείται. Είναι προσωπική του επιλογή και δεν του είπε κανείς να παραιτηθεί. Αν θεωρεί ότι ένα όργανο που ξέρουμε εξαρχής ότι σε όλα τα κόμματα ελέγχεται από τον πρόεδρο θα του πει «όχι, δεν τη δεχόμαστε» νομίζω ότι κάνει κακό στον ίδιο».

«Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Κουβέλης ολοκλήρωσε έναν κύκλο και θέλει ο ίδιος να συμμετάσχει στη μετεξέλιξη (…) στη ΔΗΜΑΡ Β' με άλλους όρους και να συμβάλλει, πιθανόν με νέο ρόλο, ο οποίος μπορεί να είναι ο πρόεδρος της νέας Κεντροαριστεράς ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» είπε ο κ. Πανούσης στον Alpha.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top